JEM Automobilteknik
 


 

Tysk-svensk bilteknisk ordlista som app!

 


Nu finns Tysk-svensk bilteknisk ordlista även som app för iPhone. Innehållet har i app-utgåvan utökats till omkring 8.000 ord med anknytning till bilar, bilkörning och trafik. Utöver alla bil- och trafikrelaterade termer återfinns närmare 300 verktygstermer ur bilsammanhang samt över 600 vanliga förkortningar ur tyska bilannonser. För alla tyska substantiv anges den bestämda artikeln.
Ett utmärkt stöd både för dig som sitter hemma och läser tysk billitteratur och för dig som befinner dig på resande fot i Tyskland och snabbt vill ta reda på vad ett tyskt ord betyder eller kanske behöver förklara symptomen för en tysk bilverkstad om din bil krånglar. En liten extra finess med appen är att den erbjuder sökbarhet även från svenska till tyska.
Nedan visas några skärmdumpar för att ge en uppfattning om appens uppbyggnad och utseende.
 

Gå in på App Store redan idag och skaffa ditt exemplar för bara 39 kronor! Du finner ordlistan under "Reference".

Du som vill lämna synpunkter på appen är välkommen att göra det på info@jem-automobilteknik.com.
 

 Den tryckta versionen av Tysk-svensk bilteknisk ordlista fortsätter för övrigt att finnas parallellt med appen. Precis som innan, innehåller den omkring 5.500 ord med anknytning till bilar, bilkörning och trafik. Priset är oförändrat 195 kronor plus frakt (för närmare detaljer, se huvudsidan JEM Automobilteknik).

 

 

 

 

Förord

 

 

 

Början på scroll-listan

 

 

 

Klipp från bokstaven G

 

 

 

Förklaring av sökord som har klickats på i listan
(bestämd artikel inom parentes)

 

 

 

Förkortningar ur bilannonser